GHS Automotive biedt verschillende programma’s aan ter ondersteuning van uw garage. Onderscheid uzelf met kennis, kunde en kwaliteit richting de consument door uw garage deel uit te laten maken van een programma. Het voeren van een specialisme zal vertrouwen wekken en een consument zal sneller kiezen voor het kwaliteitskeurmerk van uw garage. Verrijk uw kennis en kies één of meerdere garageprogramma’s welke aansluiten bij uw doelstellingen.

De voordelen van een garageprogramma:

 

 • U onderscheidt zich ten opzichte van de concurrentie
 • Meer vertrouwen bij consumenten
 • Verrijk kennis van uzelf en uw personeel
 • Verhoogde omzet

Onze programma’s:

EasyDiesel

(Qualified Diesel Specialist)

EasyAirco
(Aircospecialist)

Monroe Saferty Expert
(Specialist op onderstelgebied)

TurboPartner
(Turbospecialist)

Bosch Injection System
(Professionele diagnose & reparatie diesel- en benzinesystemen)


EasyDiesel – Word Qualified Diesel specialist!

 

De afgelopen jaren heeft de automobilist steeds vaker gekozen voor een personenauto met een betrouwbare Common Rail dieselmotor. Ondanks de uitstekende kwaliteit en prestaties beginnen de meeste dieselmotoren na circa 200.000 kilometer tekenen van slijtage te vertonen. Vaak is het dan noodzakelijk om één of meerdere injectoren of de opvoerpomp te vervangen. Dat zijn dure reparaties die u graag in eigen beheer uitvoert. Beschikt u over de benodigde kennis, onderdelen en apparatuur om deze klanten in uw werkplaats te houden? Bent u wel eens genoodzaakt om ‘nee’ te verkopen en uit te wijken naar een expert?

Word dan nu zelf een expert met het EasyDiesel programma!

Tijdens de EasyDiesel introductieavond laten we u kennis maken met de volgende onderwerpen:

 • Welke systemen zijn er en hoe herken je deze?

 • Wat zijn de functies van de verstuivers, hogedruk pompen, regelcomponenten en brandstoftoevoer delen?


 • Wat is de functie van het DPF, de relatie met de verstuivers en de invloed op het Eolys systeem?


 • Wat kan de functie zijn van de communicatieapparatuur bij onderzoek naar het functioneren van CR, pompverstuivers en hogedrukregelingen?


 • Waarom is het nodig om een code in te voeren in het motormanagement?


 • Welk gereedschap heeft u nodig bij een reparatie aan het dieselinspuitsysteem?


 • Wat te doen als met de bestaande kennis en equipement geen diagnose gesteld kan worden?

 •  

  Maak gebruik van Diesel Technische Ondersteuning!

  Moeilijk oplosbare storing in het dieselsysteem van een auto? GMTO en EasyDiesel hebben in de afgelopen jaren een database ontwikkeld met alle storingen en oplossingen die wij in de praktijk zijn tegen gekomen. Ook u kunt via het abonnement “Diesel Technische Ondersteuning” profiteren van deze database. Vaak zijn storingen echter zo uniek dat een pasklare oplossing niet uit onze database naar voren komt. Wij zullen u dan telefonisch begeleiden met raad en adviezen. Hierdoor bent u dan zelf in staat het probleem op te lossen. Lukt het niet om het probleem telefonische op te lossen, dan kan de auto voor een praktische ondersteuning naar de werkplaats van GMTO. Klik hier om gebruik te maken van deze technische ondersteuning!

   

  EasyDiesel Helpdesk

  Om u nóg beter te kunnen ondersteunen heeft EasyDiesel haar diensten en services uitgebreid met de EasyDiesel helpdesk. De helpdeskmedewerkers zijn getraind om zelf diagnoses en reparaties aan dieselvoertuigen uit te voeren. De hedendaagse dieseltechniek is gecompliceerd waardoor het voor kan komen dat er toch behoefte is aan deskundig advies. Bepaalde storingen kunnen slechts met behulp van een gespecialiseerde dieselspecialist opgelost worden. U kunt de EasyDiesel helpdesk bereiken via 088 – 123 06 54.


Bent u geïnteresseerd in dit programma? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op of kijk op easydiesel.nl voor meer informatie!

Nederland: 0800 35 35 0 35 (GRATIS)
België: 078 07 70 18 (lokaal tarief)

EasyAirco – Word aircospecialist!

 

Met EasyAirco bieden we u een uniek groeiprogramma waarmee u in staat bent veel voorkomende aircoreparaties in eigen beheer uit te voeren. Wij bieden u een aantal interessante faciliteiten die u helpen uw omzet op het gebied van airco te vergroten.

Kennis bijvullen met Aircotrainingen

In samenwerking met het gerenommeerde trainingsinstituut GMTO bieden wij u de mogelijkheid om aircotrainingen te volgen zodat u in het vervolg zelf de juiste  diagnose kunt stellen. Deze trainingen worden ’s avonds in ons bedrijf gegeven. Deelname aan deze introductieavond is gratis. Wij bieden u verder de mogelijkheid om bij GMTO een vervolgtraining voor Airco te volgen. U kunt hieraan deelnemen tegen een gereduceerd tarief. Na het succesvol afronden van deze training ontvangt u het predicaat “Qualified Airco Specialist”.

2 jaar garantie op alle airco onderdelen

Een groot voordeel is dat een Qualified Airco Specialist 2 jaar garantie krijgt op alle airco onderdelen. Deze garantie wordt alleen verleend als de correcte procedure is uitgevoerd en de monteur de juiste apparatuur heeft gebruikt.

 

Waarom Qualified Airco Specialist worden?

1 Meer omzet
U hoeft voortaan geen nee te zeggen tegen uw klanten, want u bent voldoende getraind om de juiste diagnose te stellen en alle airco reparaties zelf uit te voeren. Dat betekent meer klanten in uw werkplaats en dus meer omzet.
2 Meer erkenning
U ontvangt het predicaat Qualified Airco Specialist waarmee u zich onderscheidt van uw concurrenten. En deze competenties mogen getoond worden! Daarom ontvangt u van ons een gevelbord en promotiematerialen waarmee u uw klanten kunt laten zien dat u specialist bent in uw vak, met diagnose, onderhoud en reparatie van aircosystemen in het bijzonder.
3 Extra faciliteiten
U kunt gebruik maken van een aantal extra faciliteiten waaronder technische ondersteuning en marketingactiviteiten. Dankzij trainingen en toegang tot onze kennisdatabase blijft uw kennis up-to-date. Zijn er vragen waar u niet uitkomt dan kunt u gebruik maken van de telefonische helpdesk van EasyAirco.
4 Meer klanten
Als Qualified Airco Specialist lift u automatisch mee op promotionele activiteiten zodat potentiële klanten de weg naar u weten te vinden. Dat betekent meer naamsbekendheid en nieuwe leads zonder dat u er extra inspanningen voor hoeft te doen. Wij zorgen er ook voor dat u gevonden wordt, onder andere door publicatie van uw bedrijfsnaam op onze website. Bent u vertegenwoordigd op mijngarage.nl dan bent u ook hier herkenbaar als Qualified Airco Specialist.

 

Bent u geïnteresseerd in dit programma? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Nederland: 0800 35 35 0 35 (GRATIS)
België: 078 07 70 18 (lokaal tarief)

 

Monroe Safety Expert – Word specialist op onderstelgebied!

 

Één van de belangrijkste onderdelen als het gaat om veiligheid en stabiliteit is de schokdemper. Als Monroe Safety Expert bent u dé specialist als het gaat om het onderstel van een auto. U kunt uw klant alles vertellen over de staat van het onderstel van zijn/haar auto en in het bijzonder over de vering en schokdempers.

Uit onafhankelijk onderzoek blijkt dat een kwart van alle auto’s rijdt met 1 of meer versleten schokdemper(s). Dit heeft direct gevolgen voor de verkeersveiligheid!

Wanneer uw klant doorrijdt met versleten schokdempers zal de remweg van zijn/haar auto aanzienlijk worden verlengd (2.6m bij 50km/h en half versleten schokdempers). Tevens is de kans op aquaplanning groter. Versleten schokdempers zullen directe gevolgen hebben van verdere slijtage bij de banden en andere onderdelen zoals stuur- en ophangingsdelen.

De slijtage van een schokdemper verloopt geleidelijk waardoor de automobilist het nauwelijks opmerkt. Daarom is het belangrijk dat u als garagehouder de werking van de schokdempers regelmatig controleert. Dit is voor u waarschijnlijk niets nieuws maar voor uw klant wel.

 

Bent u geïnteresseerd in dit programma? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op of kijk op www.monroe.com/safetyexpert voor meer informatie!

Nederland: 0800 35 35 0 35 (GRATIS)
België: 078 07 70 18 (lokaal tarief)

TurboPartner – Word turbospecialist!

 

Met het TurboPartner-programma wordt u als garagist een echte specialist in het vervangen van turbo’s! Turbo’s Hoet biedt u de mogelijkheid om te profiteren van een aantal voordelen op het gebied van technische ondersteuning. Deze voordelen zijn uniek in de sterk groeiende vervangingsmarkt voor turbochargers en helpen u vóór, tijdens en na de montage van een kwaliteitsturbo van Turbo’s Hoet. Het belangrijkste voordeel van een TurboPartner zijn is de TurboGarantie. Hierdoor kunt u uw klanten dezelfde zekerheid en kwaliteit bieden als het originele dealerkanaal.

Bent u geïnteresseerd in dit programma? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op of zie www.turbo-partner.com/ voor meer informatie!

Nederland: 0800 35 35 0 35 (GRATIS)
België: 078 07 70 18 (lokaal tarief)

 

Bosch Injection Systems – Professionele diagnose & reparatie diesel- en benzinesystemen

 

De ontwikkeling van de auto is vanaf het begin beïnvloed door de innovaties van Bosch. Door de jaren heen heeft Bosch ervoor gezorgd dat auto’s veiliger, zuiniger, schoner en intelligenter zijn geworden. Met de moderne injectiesystemen biedt zich een nieuwe mogelijkheid aan voor uw garagebedrijf: professionele diagnose voor – en reparatie van – moderne benzine- en dieselinjectiesystemen.

In het opleidingsprogramma van Bosch zijn theorie én praktijk belangrijk. U blijft altijd up-to-date op het gebied van zowel benzine- als dieselinjectiesystemen. Nadat u het trainingsprogramma succesvol heeft afgerond, beschikt u over kennis die tot nu toe  alleen voor merkgarages zijn weggelegd. Na afronding van het trainingsprogramma bieden uw grossier en Bosch u regelmatig andere opleidingsmogelijkheden aan, waarbij ook adviezen over het juiste gereedschap gegeven worden. Daarnaast krijgt u dagelijkse ondersteuning via het Bosch Injection Systems Extranet en kunt u optioneel gebruik maken van de Bosch hotline.

Bosch heeft verschillende trainingen in aanbod. Het starttraject is cruciaal voor het volgen van de overige trainingen. In dit traject wordt de cursist namelijk opgeleid in het gebruiken van de KTS en ESI[tronic] in de praktijk, maar ook in het effectief gebruik van gereedschappen die tijdens alle overige trainingen de basis vormen. Het benzine- en dieseltraject omvatten een groot aantal trainingen in zowel Bosch-systemen als systemen van andere fabrikanten.

– Starttraject (fase 1)

Trainingen
• ESI[tronic]
• KTS 1
• Sensoren, Actuatoren

– Vervolgtrajecten (fase 2)

Benzinetraject

Belangrijke onderwerpen
• Opbouw systeem
• Brandstofkring
• Regelingen
• Werking en controle systeemspecifieke sensoren
• Werking en controle systeemspecifieke actuatoren
• Elektrisch, pneumatisch en hydraulisch schema
• Omgaan met KTS en ESI[tronic]
• Omgaan met systeemspecifiek diagnose- en
meetgereedschap

Trainingen
• Motronic M, ME
• Motronic MEV, MED
• Benzinesystemen (niet-Bosch)

Dieseltraject

Belangrijke onderwerpen
• Opbouw en werking VE-EDC-, VP30-, VR-,
CR- en UIS-systeem
• Brandstofkring lage- en hogedruk
• Regelingen
• Werking en controle systeemspecifieke sensoren
• Werking en controle systeemspecifieke actuatoren
• Elektrisch, pneumatisch en hydraulisch schema
• Omgaan met KTS en ESI[tronic]
• Omgaan met systeemspecifiek diagnose- en
meetgereedschap

Trainingen
• Verdelerpompen (VE-EDC/VP30/VR)
• Common Rail Bosch & niet-Bosch
• Pompverstuiver (UIS)
• Diesel praktijkdag (DPD)
• Dieseltechnieken
• Verdelerpompen 2 (VP30/VR)art van alle auto’s rijdt met 1 of meer versleten schokdemper. Dit heeft direct gevolgen voor de verkeersveiligheid!

 

Bent u geïnteresseerd in dit programma? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op of bekijk www.boschinjectionsystems.nl/ voor meer informatie!

Nederland: 0800 35 35 0 35 (GRATIS)
België: 078 07 70 18 (lokaal tarief)