Bezorgen

Wij vinden het belangrijk dat u de bestelde auto-onderdelen op tijd in uw werkplaats heeft. Alleen dan kunt u uw klanten goed helpen. Onze bezorgservice is er op afgestemd om hier voor te zorgen. Wij leveren snel, correct, kosteloos en vooral op tijd. Zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de levering van de door u bestelde onderdelen. Dit doen we met een wagenpark van maar liefst 100 bestelbussen en auto’s.

Wilt u de bestelling niet laten bezorgen maar zelf ophalen? Geen probleem. U kunt er ook voor kiezen om uw bestelling op te halen in een van onze 24 vestigingen. Nagenoeg alle vestingen zijn op werkdagen geopend van 08:00 tot 20:00 uur. Bekijk hier alle openingstijden.

Retourneren

Het kan wel eens voorkomen dat u een verkeerd onderdeel besteld heeft of misschien teveel besteld heeft. Dat is bij GHS Automotive geen enkel probleem want retourneren is zeer eenvoudig. Onze chauffeur komt het artikel bij u kosteloos afhalen en het artikel wordt dezelfde dag nog aan u gecrediteerd.

Heeft u oude banden of accu’s? Met onze retourprogramma’s wordt de afvoer voor u geregeld. En dat betekent voor u minder administratieve rompslomp. U kunt uw afvoer hiermee eenvoudig verantwoorden naar de controlerende instanties. Daarnaast hoeft u zelf geen energie te steken in het wegbrengen van accu’s en banden. Als u een accu of band aanmeldt via onze website komen onze chauffeurs deze bij u ophalen.

Zes bezorgmomenten per dag

Om u optimaal te bedienen, hebben wij 6 bezorgmomenten per werkdag. Zo weet u zeker dat uw planning niet in de problemen komt.

 

Levering op zaterdag

Om te zorgen dat u op zaterdag de benodigde automaterialen heeft, hebben wij om 10.00 uur ook een bezorgroute ingepland.

 

Levertijd direct inzichtelijk

Als u bij ons bestelt dan weet u waar u aan toe bent. Op onze bestelwebsite ziet u precies wanneer de artikelen geleverd worden.

 

Kosteloze levering

Er zullen nooit leverkosten worden berekend voor het bezorgen van uw bestelling. Ook uw retouren en oude accu’s en banden worden kosteloos bij uw garage afgehaald.