Eenvoudig automaterialen bestellen

Snel en simpel de juiste auto-onderdelen vinden en bestellen, dat is de belangrijkste eigenschap van ons online bestelsysteem. Of u nu zoekt op kenteken, merk-model-type of OE-nummer, het juiste artikel is zo gevonden. In één oogopslag ziet u ook gelijk wanneer het artikel door ons wordt bezorgd.

Makkelijk gevonden

Met de vernieuwde zoekfunctie vindt u onderdelen op kenteken, merk/model/type of OE-nummer. Zo heeft u het juiste onderdeel zo gevonden.

 

Technische informatie

U ziet heel eenvoudig de meest uitgebreide technische informatie bij de gekozen auto zoals modelidentificatie, elektroschema van de auto, bougies, ontstekingssysteem, smeerstoffen, brandstofsystemen etc.

 

Uitgebreide artikel informatie

Per product ziet u zeer specifieke technische informatie zoals afmetingen. U weet dus van tevoren precies of u het juiste onderdeel bestelt. Ook kunt u montage handleidingen bij de producten vinden.

 

Unieke velgenconfigurator

Met de velgenconfigurator kunt u eenvoudig banden en velgen bestellen. U kunt een auto selecteren en ziet direct hoe de velgen op de auto staan. Het is ook mogelijk de prijzen uit te zetten zodat u uw klant kunt laten zien hoe de velgen op zijn auto staan.

 

Producten vergelijken

Producten zijn nu eenvoudig te vergelijken. Klik de producten aan die u met elkaar wilt vergelijken en u ziet direct op welke punten de onderdelen van elkaar verschillen.

 

Kentekenplaten bestellen

Via de website kunt u eenvoudig verschillende soorten Gaik (officiële) kentekenplaten bestellen voor auto’s, motors, scooters, bromfietsen, taxi’s etc. U heeft keuze uit 27 verschillende kentekenplaten.

 

Autospecifieke startpagina

Wanneer u een kenteken van een auto invult komt u op een autospecifieke startpagina. Hier vindt u alle belangrijke informatie van de auto en de getoonde onderdelen zijn geschikt voor de gekozen auto.

 

Transparante koppeling

Ons bestelsysteem is gekoppeld aan de grootste zoeksystemen voor auto-onderdelen. Wij hebben transparante koppelingen met tecdoc, autodata, h-base, MPM, RDW, autotools en BMF zodat u altijd de meeste en beste informatie en producten vindt.

 

Mobiele apparaten

Ons bestelsysteem is geoptimaliseerd voor mobiele apparaten als uw tablet of telefoon. Op deze manier kunt u eenvoudig technische info opzoeken zonder steeds naar kantoor te lopen.

 

Inzicht in levertijden

Zie direct bij het onderdeel onze huidige voorraad en wanneer geleverd kan worden. Bestel tot drie minuten voor vertrek van onze bezorgroute uw onderdelen en weet precies wanneer ze in uw garage aankomen.

 

Eenvoudig retourneren

Per ongeluk een verkeerd artikel besteld of wilt u om een andere reden retourneren? Dat kunt u makkelijk online regelen, met een paar klikken heeft u het artikel namelijk als retour aangemeld.

 

Eigen formule lay-out

Bent u aangesloten bij een concept als Autofirst, Vakgarage, BCS, Profile, James of een andere formule? Dan is het mogelijk om de startsite van ons bestelsysteem in een eigen jasje te steken voor een professionele en uniforme uitstraling.

 

Onderhoudsbeurt samenstellen

Zie direct de meest gebruikte onderdelen specifiek voor de gekozen auto en onderhoudsbeurt. Maak ook gebruik van de handige checklist voor het uitvoeren van de gekozen beurt.

 

Accu en banden afhaalservice

Oude accu’s en autobanden kunt u via de site aanmelden. De oude artikelen worden vervolgens door onze chauffeur afgehaald zodat wij ze kunnen wegbrengen voor recycling. U kunt dit volledig online regelen als u wilt.

De beste aanbiedingen

Wij hebben maar liefst drie keer per week een wisselende aanbieding op automotive producten welke u via de mail of via de site kan bekijken. Alles wat u nodig heeft in uw werkplaats tegen de beste prijs!

 

Schakel inkoopprijs uit

Het is mogelijk om in het overzicht de netto inkoopprijzen uit te zetten zodat er alleen bruto verkoopprijzen worden getoond. Dit is handig als u uw klant wilt laten meekijken op uw computerscherm. Deze functie zit ook in de velgenconfigurator.